Första löploppet

Nog för att jag hade tänkt göra premiär på tävlingsarenan i löpning denna säsongen men att det skulle bli så tidigt och på anrika Stockholms stadion hade jag väl inte direkt räknat med.
Men så kommer det nu att bli. Eftersom man aldrig vinner något så anmälde jag mig ändå till en utlottning där man skulle motivera varför just jag skulle vilja springa detta lopp. Jag skrev väl ihop något om att jag aldrig tidigare sprungit ett lopp och dagarna efter kommet ett meddelande med grattis du har vunnit en startplats i Löparveckan 5K.

Så det var bara att boka tågbiljetter och börja förbereda sig för loppremiär på söndag den 10 april.
Egentligen är det ju inget som helst stort lopp men jag tyckte ändå det var lite kul så jag har aldrig tvekat om att hoppa av eller liknande. Som jag sagt tidigare så är jag sällan orolig för själva loppen som jag ställer upp i utan det är tiden före och hur jag ska ta mig dit och liknande.
I detta fallet var det självklart från början att jag skulle ta tåget. Att Nina sedan ville följa med gjorde ju saken betydligt bättre för nu kan jag helt koppla av och behöver inte fundera på att inte komma rätt 🙂

Vi kommer helt enkelt att åka ner på förmiddagen så vi även får några timmar att kika runt lite i storstan. Det är även en massa saker på stadion att titta på innan själva loppet går. En massa utställare finns på plats så det kommer nog bli en trevlig söndagsutflykt.

Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *