Styrkepass

Efter att ha kört första passet med Runacademy så vet jag nu precis vad det är jag behöver träna mer på. Körde ett så kallat stolspass, vilket innebär att man helt enkelt har en stol med i ett flertal övningar. Bland annat bakåtdips och höftlyft.
Helt klart får man med sådana här övningar lära sig att man absolut inte behöver ha några vikter eller liknande. Det är drygt nog ändå 🙂
Jag kan vara helt ärlig och erkänna att jag hade inte en chans att hänga på hon som var ledare. Tur säger jag att ledaren bara finns på tv-skärmen så man kan lägga sig ner och vila lite extra ibland 🙂

Nu är det väl bara att vänta och se hur man mår i morgon, som tur är så körde jag nu på kvällen och i morgonbitti ska jag spela innebandy innan jobbet så får en chans att få igång kroppen innan värsta träningsvärken kommer.
Sedan hoppas jag att det blir lite minusgrader så skidspåren inte försvinner i helgen då jag hade tänkt köra några mil på skidorna, för nu är det i alla fall klart att vi ska köra stafettvasan och att jag tar första sträckan.

Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *