Framgång

Det känns som det börjar röra lite på sig igen. Har fått tagit mig i kragen och försöka komma på något för att skapa mera motivation. Visst har det blivit någon skidtur och även någon cykeltur på traninern men helt klart har det inte räckt till.
Har haft det riktigt tufft ett tag nu och inte alls mått bra. En hel del dåliga tankar har snurrat men känt att bara jag tagit mig ut på någon motionstur så har det i alla fall för tillfället känts bättre.
Känner klart att min fysiska form inte är vad den varit de senaste åren men förhoppningsvis ska det vända.
Känns dock lite häftigt att redan nästa fredag ska jag köra stafettvasans förstasträcka. Hade varit skönt att få några extra veckor på mig att träna upp mig. Trodde nämligen inte att det skulle bli något lag då jag inte hört något men i måndags fick jag meddelande att vi skulle köra (om vi nu får in en deltagare till).

Hur som helst så blev det en liten motivationshöjare till att ta sig ut lite mera.
Och i kölvattnet av detta så fick jag även meddelande om att Rättvik startar löpargrupp genom Runacademy så jag anmälde mig även dit med början vec 12.
Har ju under de senaste två somrarna kommit igång med lite löpning och det har känts riktigt bra. Problemet har dock varit att jag inte lyckas komma upp i någon bra löpfrekvens. Oftast har jag legat på runt 150-160 spm vilket är väl lågt. Jag har verkligen försökt att korta ner stegen men det har bara inte fungerat. Inser att hur många instruktioner man än tittar och läser om så måste man nog få någon som tittar på hur man gör och hur man ska göra för att få det rätt. För tyvärr är det ju så att man oftast tror att man gör rätt 🙂

Hur som helst så känns allt detta som en extra motivationshöjare och förhoppningsvis ska det gå att hitta lite mera balans i allt och få en bättre livsrytm. För som det just nu är kan det bara inte fortsätta. Hade t.ex. planerat in en skidtur igår kväll efter jobbet men insåg när jag kom hem att det fanns annat som gick före och då gick åter luften ur. Idag däremot ska inget stoppa mig, nu ska jag bara ut 🙂

Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *