Träningen fortsätter

Även om det inte skriv så mycket så fortsätter jag träna. Dock inte riktigt lika mycket som tidigare då det även är annat som måste hinnas med.
Men just nu känns det ändå som att det blivit en liten vändning. En hel del beroende på tvång från min sida då jag under en period var lite slö, eller ska vi säga höll på med en hel del annat som inte riktigt brände fett på samma vis.
Siffrorna på vågen talade nämligen sitt klara språk. Jag var ju så nöjd ett tag att jag hade nått mitt mål och kom ner till 85 kg. Men vet inte om jag psykiskt på något vis intalade mig att nu har jag klarat av det.
Jag erkänner dock att jag absolut inte självmant sa till mig att nu kan jag lägga mig ner och slöa för nu har jag nått målet. Men oavsett hur det gick till så blev det en vändning när jag nått målet och min fysiska träning med löpning och cykling minskade. Detta resulterade i att när jag nästa gång klev upp på vågen så visade den återigen 91 kg. Tänk att det kan gå så fort åt ett håll 🙂

Men som sagt så har jag nu kommit igång med lite mer regelbunden träning igen. Framför allt är det skidåkning som nu står på schemat men har även kört några pass på cykeln inomhus. Det återstår väl att se om siffrorna på vågen börjar gå åt rätt håll igen, det vill säga nedåt.

Kan ju också tillägga att när det gäller att bränna fett så tror jag att jag lyckades ganska väl häromdagen även om det nu inte var meningen från början. Vet ärligt talat inte hur jag tänkte. Vet att jag ibland klär mig lite för varmt när jag ska ut och träna men den här gången blev det helt fel.
Skulle ta en promenad med Rimfrozt och klädde på mig ordentligt, med tjock jacka, överdragsbyxor och allt man kunde tänka sig. Väl ute på promenaden med honom så kom jag på att vi kunde ju springa lite och även köra lite fysisk träning med att gå i lite ospårad snö samt klättra i backarna i skogen. Sträcka vi gick var ca 3.5 km men då i väldigt oländig terräng och med tanke på min klädsel som kanske hade varit bra om det varit -10 ute men just denna dagen så var det i stället fem grader plus. Väl hemma igen så rann svetten och kläderna mer eller mindre rann också av mig när jag kom in. Så det är ju också ett sätt man kan använda sig för att bli rejält svettig men jag tror nog ändå att det är att föredra lite mindre kläder och hellre ta i lite extra 🙂

Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *