Höll inte vad jag lovade

Nä jag måste ju medge att jag inte höll vad jag lovade i förra inlägget då jag lovade förbättring. I och för sig så kan jag säga att jag nog varit duktig på att hålla igång men absolut inte på att skriva. I alla fall inte på denna bloggen.

Men jag kan berätta att jag har under sommaren genomgått ett träningsprogram i löpning med målet att klara av milen under timmen. Och även om jag så sent som onsdagen innan loppet var helsäker på att jag inte skulle klara det då jag inte ens klarade hålla tempot i 5 km. Sprang då 5 km på 33 min.
Men på lördagen så skulle jag ändå prova och tänkte att går det inte så går det inte men jag ska i alla fall springa en mil.
Men allt efter jag sprang så såg jag att jag hela tiden höll mig under 6 min per km. Och väl i mål så hade jag sluttiden på 58,33. Oj vad nöjd jag var 🙂

I övrigt så har det ändå blivit lite dåligt med löpning de sista veckorna då det hänt en hel del hemma på gården. Vi har nu nämligen två nya hästar varav en 3 årig vallack av rasen nordsvensk brukshäst som jag fått ansvaret om så även om det inte blivit så mycket löpning så stillasittande har jag inte varit direkt.
Just av denna anledning så har det inte heller blivit något skrivet här då både jag och Nina har en gemensam blogg om våra hästar. Så den som är intresserad så finns den bloggen här https://nordsvenskenharje.blogspot.com/

Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *