Förbättring

Nu var det i och för sig över en månad sedan jag skrev något men kände att nu var jag tvungen. Det har helt klart blivit en förbättring på träningsfronten.
Framför allt då vad gäller löpningen. För att det skulle ta lite fart så hoppade jag med i ett gäng hemma i byn men kände att det gick lite för fort för mig där.
Att springa en timme i ett tempo på neråt 5 min/km knäckte mig. Nu har i och för sig ledaren i gänget sagt till om att dra ner tempot och ville gärna att jag kom tillbaka men jag har inte tagit mig dit igen ännu.
Men i stället så tränar jag ensam igen. Tog hjälp igen av min klocka och Garmin coach. Nu kör jag ett träningsprogram för att klara 1 mil under timmen. Detta program räknas vara klart i september.
Kör 4 gånger i veckan med ett lite längre löppass på söndagar. Än så länger har det bara varit lugna pass förutom ett stegringspass där man skulle lära sig springa lite fortare. Helt enkelt lite intervaller.

Men som sagt hittills känns allting riktigt bra. Var lite mör i kroppen under gårdagens löppass dock. Men kan nog bero på att vi körde hö hela dagen fram till ca 20:30 och efter det var jag ute på mitt längre pass, som igår bestod i 5 min uppvärmning följt av 50 min löpning och sedan 5 min nedvarvning. Nedvarvningen tog jag i sjön med en liten simtur.

Har även cyklat en hel del till jobbet senaste tiden. Mestadels el-cykel för att inte komma genomsvettig till jobbet men har även tagit MTB’n någon dag och en dag fick även racern göra premiär.
Mitt mål är nu att i slutet på denna vecka då jag börjar med lite kompledigt innan semesterstarten nästa vecka, så ska jag ge mig iväg på en lite längre cykeltur på några timmar. Mestadels för att bara få varva ner lite.

Sömnen är fortfarande lite sisådär på grund av lite olika orsaker men förhoppningsvis ska även det reda ut sig så man kommer helt i balans igen.
Tänker även på semestern ta mig ut och fiska lite och bara lata mig. Även det behövs 🙂

Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *