Ingen förbättring

Kan bara beklaga att det inte blivit någon direkt förbättring på träningsfronten.
Förutom en liten detalj och det är att vi på jobbet har gått med i en liten riksomfattande tävling. Nämligen RM i tipspromenad, i 8 veckor ska vi vara med och tävla mot andra kommuner i Sverige. Tävlingen går helt enkelt ut på att man har en app som var 300 m skickar ut en ny fråga. Så man kan befinna sig vart som helst när man går sin sträcka.
Om man går eller springer har ingen betydelse, poängen räknas på hur många rätt man har och hur snabbt man svarar.
Sedan finns även en liten extra tävling inbyggd hur långt varje lag går. Så det är en fördel om man går flera gången fast man får bara tillgodoräkna sig poängen på första gången man svarar på frågorna.

Sedan har jag varit ut och gjort premiär för säsongen på rullskidor, mest för att mjuka upp ryggen som började bli stel.
Jag har även gjort en löptur.
Men detta är på tok för lite. Promenaderna är sköna men som jag sagt tidigare så ger enbart promenader mig inte jättemycket.
Jag behöver verkligen få upp pulsen en del för att det ska ge mig någon extra energi.
Jag känner verkligen av detta då även sömnen återigen har börjat spöka. Har sovit väldigt lätt en lite längre tid nu och vaknat för minsta störning. Har dock somnat om ganska så fort igen men de senaste nätterna har även detta börjat strula. Har väldigt svårt att somna om när jag vaknat och då känns det direkt att energin försvinner.

Tyvärr är det så att tidigare så kunde jag bara säga att nu ska jag ut. Just nu känns det som att det känns så tungt att ta sig ut och träna. Jag har ingen förklaring till varför. Det känns bara som att jag har annat jag måste göra. Det är ju inte så att jag bara sitter ner och slöar men orken och motivationen finns inte riktigt där för att ta sig ut. Eller om det är tiden, jag vet inte riktigt.
Och tyvärr är det ju så att ju mer jag tänker på hur fel det är ju svårare är det på någotvis att komma igång igen 🙁

Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *