Nere på jorden ”igen”

I tidigare inlägg skrev jag om vilka bra värden jag hade med Racefox på skidor. Eftersom det nu varit lite vanskligt att åka rullskidor senaste dagarna så tog jag två dagar med löpning istället.
Och det kan jag säga, där var inte värdena i topp precis. Här finns det att träna på. Det jag var duktig på och hade väldigt hög siffra på var balansen, men sen var det inte mycket att hurra för.
På tok för långt steg, långsam frekvens, för lång fotisättning m.m.
Trotts allt så kändes det bra. Hade jag fått höga värden på löpning också då hade jag nog lagt ner tron på Racefox ganska så fort. Att jag har rätt bra teknik på skidor visste jag men jag vet också att min löpteknik inte är bra. Så på det viset kan jag ju bara säga att appen och utrustningen fungerar.

Men just nu måste jag erkänna att jag är bra sugen på att få prova skidorna på snö. Jag vet ju att Orsa/Grönklitt har premiär i helgen. Men det som inte är lika kul är att det lär vara hur mycket folk som helst där och då är jag inte riktigt lika intresserad. Däremot har jag funderingar på att göra en sväng dit nästa vecka men det kan ju vara en hel del folk där även då eftersom det är sportlov då. Så vi får se när snöpremiären blir av.

Det jag fick lite tips på genom Racefox idag var att jag kanske skulle träna lite styrka. Men att jag skulle bege mig till ett gym ligger långt borta. Men eftersom man bor på en gård så finns det massor med sysslor att roa sig med för att träna styrka. T.ex. så håller vi ju på att anlägga varmbädd i hästboxarna. Med andra ord allt gödsel ska vändas ner i underlag, i vårt fall hö. Det är styrketräning om nått det. Om man bara gör det på rätt vis och använder benen vid varje lyft så är det kanon. För tungt jobb det kan jag lova att det är 🙂
Så idag blev det lite teknikträning för löpning med efterföljande styrketräning i stallet. Helt kanon 🙂

Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *