Vilken känsla

Nu är bygget av stallet klart och hästarna flyttade in igår.
Svårt att inse att det började så här. Det som tidigare enbart var en lösdrift har vi nu byggt om till ett fullt fungerande stall. Nu är det slut med dragande av vattenslangar och skarvkablar över gården, inga pannlampor behövs inne hus hästarna längre. Nu finns allt man kan önska sig på rätt plats. Ren lyx skulle man kunna säga.

Så här snyggt har det nu blivit och hästarna ser ut att trivas 🙂
Vi har även gjort en utbyggnad av tidigare lösdrift så även sadelkammaren nu finns inne i stallet. Sadelkammaren är även varmisolerad. Så nu behöver vi inte ens stå och värma bett och likande när vi ska ut med hästarna på vintern.

Men det finns ju även andra glädjeämnen med detta bygge. Eftersom sadelkammaren nu flyttar in i stallet så blir den gamla sadelkammaren tom. Men tom blir den inte länge. Där inne tänker nämligen jag bygga upp mitt eget lilla kryp in. Det kommer nämligen att inredas till skid och cykelverkstad så småningom. Ska bli skönt att få ha allt på samma ställe. Framför allt att kunna valla skidor där det finns lite utrymme. Tidigare har jag haft en bänk i pannrummet och där är det lite trångt.

Men det kommer inte att stressas fram utan det får ta sin tid. Först ska jag ta en behövlig vila och återigen få igång kroppen.
Tyvärr knäckte jag till något i ryggen i fredags när jag var ut på en liten löptur på 5 km. Tog turen enbart för att komma igång lite men som sagt så gick något snett.
Det lustiga var att jag provade på en liten teknikändring i mitt löpsteg. Startade lite försiktigt med Racefox och fick instruktioner och förmodligen var det väl något i den nya tekniken som kroppen inte tyckte om.
Det har dock redan blivit bättre så en liten fundering som jag har är att något tidigare har legat fel i ryggen och nu hamnade rätt. Jag vet inte men vi får se vad som händer och sker.
Nu kommer jag hur som helst att lägga in lite kontinuerlig träning och satsar på att det verkligen blir ett Vasalopp i mars.

Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *