Positivt överraskad

På grund av bland annat en veckas förkylning och en värkande axel så har jag inte utfört någon direkt konditionsträning på tre veckor nu.
Jag har i och för sig cyklat till jobbet någon gång men då kört väldigt lugnt på elcykeln så det räknar jag inte som någon konditionsträning.

Jag har haft ett sådant sug efter att få komma ut på rullskidorna igen men det har axeln satt helstopp för. Jag har haft funderingar på att prova men det har känts lite onödigt. Går ju ändå nu och får behandling med laser så vill vänta lite till än.
Har känts riktigt bra någon dag men sedan har det kommit tillbaka igen.
Men idag kände jag ändå att något var jag tvunget att göra.
Så det fick bli en joggingtur, något som jag var helsäker på skulle bli mest promenad då jag misstänkte att konditionen skulle vara rätt låg efter dessa veckor. Och om inte konditionen skulle tryta så tänkte jag att då det var så länge sedan jag sprang så skulle benhinnorna stoppa mig.
Men ack vad fel jag fick. Sprang min vanliga runda på 5 km och höll igång löpningen under hela rundan utan någon som helst paus eller promenad.
Det var absolut inget personbästatempo men det hade jag inte ens tänkt tanken på att jag skulle göra idag.
Men så himla glad att allt kändes så lätt och turen blev oerhört lyckad. Ska jag klaga på något så skulle det nog vara att jag skulle ha kunnat haft en något tunnare tröja. Kändes som att jag klätt mig lite för varm 🙂

https://www.strava.com/activities/4088257837

Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *