Vinna eller försvinna

Häromdagen när jag var ute på rullskidor så nöp det till i ryggen när jag hade ca en kilometer hem. Inte mycket men ändå, så jag fick minnen av vad som hände 2017.
2017 (eller om det var 2016) skulle jag köra halvvasan. Ett par dagar innan så var jag ut på sjöspåret för att köra en lugn och fin uppladdning före loppet.
Efter ca halva sträckan när jag är som längst bort på sjön så nyper det till ordentligt i ryggen och jag klarar inte av att räta ut ryggen. Den gången fick jag ta mig hem som en gammal nittioåring och naturligtvis blev det ingen halvvasa. Däremot lyckades jag kurera mig så jag körde en sträcka på stafettvasan.

Nu var det dock inte så farlig häromdagen men värken har i alla fall suttit i och framför allt så satte det sig på nacke/axlar. Jag har vilat några dagar och fick lite massage av sambon. Idag kändes det bättre så jag drog åter på mig skidorna. Denna gången mina Skike’s då de rullar lite lättare. Jag körde även med ryggskydd och tog det lugnt.
Jag tycker själv det gick riktig bra och kände inte något under turen. Nu är det bara att hålla tummarna att det var rätt beslut att ta en tur.
Det jag oroar mig mest över är om det är rullskidorna som ställer till det för mig. Skulle vara väldigt deprimerande om jag var tvungen lägga dem på hyllan 🙁
Det ska i och för sig vara väldigt allvarligt innan jag ger upp men om det nu visar sig att jag blir sämre igen efter dagens tur så måste jag hur som helst försöka hitta ett träningssätt för att träna upp mig så att jag återigen kan köra rullskidor.
Det är ju trotts allt så att om jag inte kan köra rullskidor så kan det ju vara så illa så det inte heller fungerar med vanliga skidor. Och det skulle vara en smärre katastrof 🙂

https://www.strava.com/activities/3968790331/embed/fc1b439849b7c69d8034accc867bc18191cd9594

Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *