Rädsla

Idag blev jag riktigt rädd när jag var ute på en tur på Kopparrännet. Banan som är 18 km t.o.r. När jag har ca 1 km kvar till vändningen så hör och känner jag en ”klonk” i ryggen. En smärta går från höger sida (den jag haft problem med) över till vänster sida.
Det första jag tänker är, inte här, 8 km tillbaka hem mitt ute i skogen.

Men jag fortsätter lite försiktigt och känner att det som tur är inte blev något allvarligt skada av det.
Tänkte direkt tillbaka två år när jag var ute och tränade för halvvasan ute på sjön och det small till ordentligt och jag knappt tog mig hem den gången.

Men denna gången verkar allt gått bra. Till och med så att jag är lite extra positiv då den lilla värk jag nu har kvar sitter på vänster sida. Värken i högra sidan verkar ha släppt så förhoppningsvis så har det varit något som legat fel och jag idag själv ryckte det rätt. I alla fall är det det som jag hoppas på just nu.

Jag har dock tagit beslutet att inte åka något lopp i vasaloppsveckan.

Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *