Försiktigt positiv

Dåligt med träning sista tiden men varit på två stycken laserbehandlingar med ryggen/höften.
Det har känts så där lite positivt. Det har med andra ord inte varit perfekt men värken har känts annorlunda så därför har jag sett det som positivt.
Har som sagt fått två laserbehandlingar och har även två tider inbokade nästa vecka.

Jag har inte tränat något denna veckan utan tagit det lite lugnt men igår var jag på en 2 timmar lång teknikträning och efter den hade jag rejält ont och tänkte att nu är det kört. Kändes absolut inte bra igår kväll.
Men när jag vaknade i morse var all värken borta och det kändes riktigt bra.
Så nu är jag försiktigt positiv.

Vad gäller gårdagens teknikträning så är jag oerhört positiv då jag fick några mycket bra tips.
Har tidigare haft lite problem med stakning med frånskjut och även lite i rena stakningen. Jag har inte sett eller känt den som någon energisparare.
Men efter att ha fått en liten liten justering igår så kändes det som om jag skulle kunna åka hur långt som helst.
Felet jag har gjort är helt enkelt att jag har stressat en del efter fällningen till att komma upp igen. Justeringen jag fick var helt enkelt att ligga kvar ett tag och glida för att sedan pendla upp igen falla framåt över stavarna. I och med detta så fick jag med mig höften på ett mycket effektivare sätt.
Nu är det bara att hoppas på att känslan i ryggen håller i sig även framöver.

Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *