Inte bra

Just nu känns det lite trist. Smärtan i ryggen släpper inte. Har varit hos två olika massörer/kiropraktorer, suttit på massagedyna, kört tens på mig själv men inget hjälper. Att åka skidor går i och för sig ok men idag tänkte jag testa en cykelvända på min trainer. Laddade en bana på 31 km men fick ge upp efter ca 3 km.
För varje tramp jag gjorde så smärtade det i högra höften.
Det som egentligen oroar mig mest är att jag inte kan sitta normalt, detta innebär att det absolut inte kommer att fungera att sitta i kajaken till våren.

Att hoppa över cyklingen är väl en sak. Även om det också är ett stort nederlag men att skippa kajakpaddlingen känns inte bra.

Igår åkte jag och Nina hela Kopparrännsspåret som är ca 18 km. Det var absolut inget högt tempo så jag såg det mer som en turåkning. Spåren var nämligen inte uppkörda mer än att det var några tappra skidåkare som spårat åt oss innan.
Men det var ändå en trevlig tur tycker jag. Och för detta håller även ryggen.

Jag skulle vilja åka några skidlopp och kanske även köra Vasaloppet men då skulle jag först vilja få upp konditionen lite till. Därför skulle det vara skönt att kunna träna lite på cykeln men det går inte.
Så vi får se hur det går med Vasalopp och allt.

Pustar ut efter 9 km, lika långt tillbaka

Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *