Dålig säsongsstart

Tyvärr startade jag ju inte vintersäsongen på hemmaplan som jag hade hoppats. 
När kylan kom så kördes snökanonerna igång på IK Jarl. Jag såg förhoppningen att håller kylan i sig så kunde det bli premiär nu i helgen på hemmaplan. 
För att få lite ytterligare träning så tog jag mig till klubbens träningslokal i torsdags för att köra ett pass i bland annat stakmaskinen. 
Tyvärr är det så att på väg in till träningslokalen så är en bänk placerad i dörröppningen med en lapp på där det står att man inte får beträda lokalen med ytterskor. 

Naturligtvis följer jag anvisningen och tar av mig skorna. Tyvärr sätter jag inte på mig mina inneskor innan jag kliver över bänken. I stället gör jag ett lite smidigt hopp över bänken och sparkar lilltån in i dörrkarmen. 
Alla har nog säkerligen varit med om att någongång sparkat i ed denna hemska tå som man nog fått för sina synder. För jag är säker på att den sitter där bara för att man ska göra illa sig ordentligt 🙂

Hur som helst så gjorde det oerhört ont och det kom några väldigt fula ord över mina läppar, samtidigt som jag hoppade in på toa för att kyla ner den. 
Det hjälpte en del så jag körde mitt pass och tyckte väl det kändes ok. 
Tyvärr var det nog bara en tro. På kvällen när jag sedan kom hem så visade det sig att tån började få en helt annan färg än övriga. Med andra ord väldigt blå 🙂

Dagen efter så gjorde det fortfarande så ont så jag ringde vårdcentralen för att höra. Som jag tycker så fick jag glädjande besked därifrån då de sa att så länge den inte pekade snett så behövde jag inte komma in då de ändå inte gjorde något åt det då. 
Så det var bara att ta lite smärtstillande vid behov och avvakta. 

Nu idag så känns det dock riktigt skapligt men för säkerhets skuld så går jag med en toffel på mig inne för alla vet ju att har man väl sparkat i en gång så är man alltid där och sparkar i igen. 

Nu är det också så att det ser ut som jag hoppats att det kan bli premiär på hemmaplan då vi har fått till så mycket snö på stadion så det kan finnas en färdig slinga på söndag. 
Tyvärr är det lite tveksamt om jag klarar av/vågar göra min premiär i morgon. 
Får nog nöja mig med denna helgen att titta på skidåkning på tv i stället.

Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *