Kyligare tider

Nu börjar det kännas att vi går mot kyligare tider. Har inte blivit jättemycket träning på sista tiden men har inte helt legat på latsidan i alla fall. 
Däremot har jag helt klart inriktat mig på skidsäsongen så det har blivit rullskidor och även lite jogging. Med betoning på lite jogging. Mina benhinnor vill inte riktigt vara med på jogging. Men tänker fortfarande att med lite träning då och då så kanske det släpper.

Hur som helst så längtar jag verkligen till vec 46 då det bär av upp till fjällen där snön börjar lägga sig. Blir i alla fall ett par besök i Bruksvallarna så man äntligen kan få komma på snö. 
Har även tänkt göra ett besök i Grönklitt. 
Men även om jag är sjukt sugen på att börja testa mina skateskidor så vill jag vänta lite tills det är ren och fin snö. I den sparade snön som nu läggs ut kan det finnas risk för lite skräp i så vill inte gärna ta sprillans nya skidor på den. 
Men förhoppningsvis så hinner det komma en del natursnö tills vi ska upp till fjällen så där blir det åka av. 

En annan sak som jag har börjat fundera på är att utbilda mig till längdskidcoach. 
Frågade lite lätt vad de tyckte på klubben på vårt senaste möte och de blev verkligen positiva. 
Min tanke som jag tänkt på länge är nämligen den att få igång de vuxna i klubben. 
Jag har inget emot alla ungdomsträningarna men vet genom mig själv att det även finns vuxna som vill träna lite teknik. 
Men när man som vuxen frågar efter något så blir man som bäst hänvisad till någon coach som vill tjäna pengar på det. Och det är väl i och för sig inte fel det heller men jag tycker att en aktiv klubb även ska kunna ta hand om alla de föräldrar som har sina barn i träning där. 
Och som sagt det var jag tydligen inte ensam om att tycka. 
Men hur det sen blir med utbildning och allt återstår att se. 
Tanken är i alla fall god och nu även satt i rullning så vi får se vad som händer och sker. 

Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *