Kan ses som fiasko…

Denna sommaren var planerna att vi skulle tillbringa massor av tid i naturen med både vandring och paddling. Framförallt paddling. Turer skulle göras med övernattningar och allt vad det innebär.
Tyvärr har det inte blivit mer än två nätter i tält, och då tyvärr inte tillsammans med Nina då hon var upptagen av annat just den helgen.

Varför har det då blivit så här?
Anledningen till allt är att paddlingen blev inställd på grund av att Ninas rygg inte pallade. Vi trodde länge att det skulle gå över om hon tränade lite men så fort hon satte sig i kajaken så började det värka.
Att då ge sig ut på någon längre paddling är ju inte att tänka på.
Men vandring då. Ja, tyvärr fungerade inte heller det för Nina då hennes fot viker sig titt som tätt. Till och med på slätt underlag ibland. Och att då ge sig ut på en fjällvandring är ju inte det bästa.
Sitta på fjället med stukad fot och kanske flera mil till närmaste väg är nog inget man vill vara med om.
Foten har hon i och för sig haft problem med länge men inte så illa som det är nu. Hon har även vart till lasarettet därifrån nu fått remiss till sjukgymnast. 6 månaders träning och sedan ska de se om det hjälpt? Jaja, det är väl bara att hoppas.

Nu kanske det låter som att jag skyller allt på henne men även om det är på grund av hennes krämpor som allt blivit inställt så är det ju inget som hon själv kan göra något åt. Hon själv är naturligtvis också ledsen för att det inte blivit som vi planerat.

Och visst hinner det fortfarande hinna bli lite friluftsliv men hon har redan börjat jobba och jag börjar på måndag. Och det var ju under vår semester som allt detta skulle ske.
Så visst kan jag medge att jag är oerhört besviken och det känns otroligt tungt.
Jag har verkligen sett fram emot allt detta, planerat, läst, införskaffat en hel de saker som vi behövt och allt vad som hör till.

Har ju även tänkt träna väldigt mycket teknik med kajaken men det har i stort sett enbart kunnat ske tillsammans med Friluftsfrämjandet i Mora och deras onsdagspaddlingar.
Vill inte gärna vara ute på sjön och träna teknik med roll och liknande själv.
Finns ju alltid en risk att något går snett när man är ute på vattnet så man bör tänka till vad man gör när man är där.
Några gånger har jag varit ute och paddlat själv men då enbart hållit mig till den säkra sidan.

Till helgen får jag i alla fall ut och paddla lite då jag ska vara säkerhetspaddlare åt triathlon tävlarna i Mora. Vi är några paddlare som ska finnas ute i vattnet under simdelen av tävlingen och som ska kunna rycka in om något skulle hända.
Men som sagt så är det ju själva friluftslivet med att tillbringa något dygn ute i naturen som jag saknar och den saknaden uppfyller ju inte denna paddlingen men ändå en liten tröst i alla fall.

Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *