Trött i benen

Det känns inte som jag är i någon bra form vad gäller cykling. I alla fall vill inte benen vara med.
Tog en tur upp till Lindberg i söndags, en tur på 53 km, t.o.r.
Visst är det en del stigningar och lite mjukt på en del ställen men det känns ändå lite tungt. Inte särskilt hög puls men benen vill som sagt inte riktigt vara med när det stiger.

Men och andra sidan så kändes det rätt skönt att hoppa av och gå uppför den värsta backen också. Det finns ju alltid det alternativet att ta till.
Det har ju och andra sidan inte blivit så värst mycket cykel ännu i år. Ca 30 mil har jag hunnit med hittills.
Och det som är extra skönt är att jag bryr mig inte så värst mycket om det. Visst känns det lite tungt att inte orka riktigt som jag egentligen skulle vilja men jag ser det som så just nu att jag orkar i alla fall vara ute och röra mig. Det är det inte alla som gör.

Att det blivit lite mindre cykel beror ju delvis på nya intressen och förra onsdagen var det kajakpremiär i Mora. Det måste jag säga att det kändes lite i benen under den turen. Jag hade ju paddlat lite hemma i Gärdsjön och som längst hade jag paddlat ca 3,5 km.
I onsdags blev det ca 12 km och då körde vi nästan en mil innan vi hoppade ur på en ö och fikade. Då var benen lite skakiga eftersom jag inte ännu riktigt lärt mig rätt teknik för att slappna av.
Men nu på onsdag gör jag ännu en tur tillsammans med Friluftsfrämjandet i Mora och då kommer även Nina med så det ska bli kanontrevlig.

Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

Ett svar på Trött i benen

  1. gerfoto skriver:

    Du har nog fattat allt rätt. Prestationen har varit rätt hög och även jämförelsen med andra.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *