Vuxenpoäng

Vet inte om man ska kalla det vuxenpoäng eller ej. Men har i alla fall beslutat att inte åka Siljan runt.
Anledningen till detta är så enkelt att jag helt enkelt inte känner för det. Har varit ute på två lite längre turer. 55 och 64 km och båda gångerna fått väldigt ont i nacke och axlar. Helt säkert något som man kan träna bort men med bara några veckor kvar så känner jag att jag inte hinner.

Att jag räknar det som vuxenpoäng är väl dels att jag inser att jag inte ska plåga mig. Något som jag tidigare hade gjort enbart för att bevisa för både mig och andra att jag faktiskt kan. Just nu ser jag det som så att jag har inget att bevisa längre. Och framför allt behöver jag inte bevisa det för någon annan.

Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *