Inte på latsidan

Även om det kanske inte blir så värts mycket träning nu så kan jag väl ändå inte säga att jag direkt legat på latsidan.

Sonen håller på att byta tak på huset han bor i så där har jag fått varit med och hjälpa till med t.ex. bygga ställning, burit tegel och lagt papp på taket.
Igår rev vi ställningen på ena sidan av huset och idag ska den upp på andra sidan så vi får göra klart även den halvan. Det är skönt att arbeta i värmen.

Har även börjat med veden så idag har jag kört fram stockarna av björkarna som vi fällde för ett tag sedan så nu är det snart klart till att börja klyva.

Vad gäller träning så blev det en cykeltur förra helgen T.o.R. Furudal (55 km). I övrigt har det mest blivit paddling. Det känns fortfarande lite stelt i ryggen och det värker en del när jag är ute men jag tror och hoppas på att det är ovana och då både i den sittställningen som man har och att jag som ny spänner mig en del.
Igår när jag var ute på Gärdsjön så blåste det också ganska rejält så man fick ta i i motvinden.
Men jag kände också att jag börjar att hitta lite nya ställningar och det känns som jag börjar slappna av en hel del till.
Jag började att prova på lite att kantra kajaken vilket jag varit lite rädd för att göra tidigare då jag trott att den skulle välta direkt. Istället upptäckte jag att det var betydligt svårare än jag trott att överhuvudtaget få den att kantra. Och när jag väl fick den till att kantra så var den hur stabil som helst. Så den rädslan kan jag börja släppa på också nu 🙂

Visst är jag lite stel och öm i ryggen för tillfället men med tanke på allt lyftande också så ser jag det som fullt normalt. Lite får man faktiskt tåla.
Kommer nog bli en premiärtur med kajaken på Ljugaren också under helgen hade jag tänkt. Vill komma igång lite så jag känner mig lite säkrare då jag ska upp till Mora den 23/5 och paddla tillsammans med Friluftsfrämjandet då de har premiär för onsdagspaddlingen, det ska bli riktigt kul.

Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *