Kajakpaddling i regn

Medan folk vandrade och demonstrerade på våra gator och torg tog jag istället en paddeltur på Gärdsjön i regnet.
Plus 4 grader i luften och förmodligen inte varmare i vattnet heller. Så jag var inte sugen på att bada om man säger så. I alla fall inte någon längre tid.
Av den anledningen så höll jag mig väldigt nära land i stort sett hela tiden ifall olyckan skulle vara framme. Som tur var så gick allt bra och det kändes denna dagen lite stabilare.
Kom dock på att jag måste justera fotstöden en aning då jag efter ett tag kom på att jag kunde ju inte sträcka ut benen. Jag har justerat så att jag sitter i en vinkel med benen så att låren alltid har kontakt med lårpadden på sidorna. Något jag först tänkte var helt rätt men nu när man paddlat lite kom jag på att så kan man ju inte sitta i timmar. Kommer säkert bli mer saker man kommer att komma ju längre tid det går.

Hur som helst så var det riktigt mysigt att paddla i regnet. Med rätt kläder har vädret ingen som helst betydelse. Enda problemet är att man bär glasögon och de blev ju lite prickiga av regndropparna 🙂

Kommer säkert bli några turer även i helgen men måste även komma igång lite igen med cykel för det är ju inte så långt kvar till Siljan runt. Trotts att jag nu känner att det gör det samma vilken tid jag kommer åka på och vilken plats det blir så vill jag ju i alla fall vara i god kondition. Är ju inget kul att bli dötrött och plåga sig runt, tänkte faktiskt åka och mysa lite så hoppas verkligen på fint väder.

Det här inlägget postades i Konditionsträning och har märkts med etiketterna , , , , . Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *