Slöhög

Just nu känns det som att jag är väldigt slö. Det har inte blivit mycket till träning denna månaden inte.
Pilgrimsloppet på skidor den 1 april, en cykeltur den 2:a och den 10:e och nu sist i onsdags ett simträningspass. Det är vad jag lyckats få ihop under hela denna månaden.

Kanske är det på både gott och ont. Kroppen mår kanske bra av lite vila också men ändå känns det som att jag är i behov av lite mer träning.
Vet inte heller om jag direkt kan säga att jag varit helt passiv för i stället för träning har det ju blivit lite vad man säger vardagsarbete hemma på gården. Lite skogsarbete har det också blivit då det behövs lite mera ved inför kommande vinter.

Fast måste säga att jag har ett oerhört sug av att få ut och testa min nya kajak. Men det finns även tankar som försöker få mig att inte ha allt för bråttom.
Det är ju trotts allt så att även om det börjar finnas öppet vatten så är det väldigt kallt i vattnet. Och eftersom jag fortfarande är nybörjare på att paddla så känns det lite obekvämt att ge sig ut i detta kalla vatten. För man vet aldrig om det blir en kapsejsning.
Nästa helg ska jag ju på kurs för att lära mig grunderna i hur man gör när olyckan är framme men jag vill ju ut och paddla ”nu”.
Vi får väl se hur det blir, om jag orkar vänta tills helgen eller ej 🙂
Teoretiskt vet jag precis hur man ska göra men vet också att det kalla vattnet kan ställa till med en massa besvär. Det gäller nog att ha provat på allt praktiskt i varmare vatten först.

Men som sagt, det öppna vattnet lockar väldigt mycket 🙂

Det här inlägget postades i Konditionsträning och har märkts med etiketterna , , . Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *