Uppladdning

Det sägs ju att för att klara ett lopp så ska uppladdningen vara bra. Hur har min uppladdning då varit?
Ja, kan väl säga att det har varit allt utom bra.
Har mått om jag ska vara ärligt riktigt pyton på grund av en hel del saker. Och som alla säkert vet så innebär stress en hel del dåliga symtom.
För mig har det varit bland annat magproblem, som inneburit dålig sömn. Eller om det är sömnproblemet som orsakat magproblemen ska jag väl dock låta vara osagt.

Detta har pågått i stort sett den senaste en, en och en halv vecka. Och som de flesta experter säger så är sömnen något av det absolut viktigaste för ett gott resultat.
Så just nu ser det väl inte allt för ljust ut.

Däremot hann jag igår ut efter jobbet och åkte en mil på Gärdsjöns spår och det kändes oerhört skönt att få koppla bort allt, så det kändes bra både fysiskt och psykiskt i kroppen.
Så vi får väl se, tänker ju inte köra dessa 9 mil på någon rekordtid, ja, för mig blir det ju rekord hur som helst så därför behöver jag ju inte stressa 🙂

Idag har också varit en bra dag fast kanske inte så vilsam men trevlig i alla fall. Har tillbringat dagen med att serva Nina på Tjejvasan.
Och som tur var så fick jag högsta betyg på vallningen av hennes skidor. Hoppas nu bara att jag även lyckats med mina egna. Fästet är ju inte så svårt denna gången men det är ju kul om det glider bra också.

Men som sagt med senaste tidens uppladdning så får vi väl se vad det slutar med.

Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *