Kanonspår

Just nu är det bara att njuta av alla våra härliga spår. Konstnösspåret på IK Jarl har hela tiden varit kanon men sedan har det varit lite skiftande kvalité på spåren.
Men i torsdagskväll körde jag elljusspåret och det höll perfekt skick.
Misstänker dock att det denna gången var IK Jarl’s spårläggare som kört även detta spår.
Det är annars kommunen som sköter det men på det viset det nu var pistat så tror jag de bytt. Hur som helst så var det ett riktigt kanonspår så det blev ett härligt mil under kvällen.
På fredag blev det en tur efter jobbet uppe vid motorbana och Kopparränsspåret. Detta spåret håller också nu mycket fint skick. Tyvärr lite sämre stavfäste. Körde med stora trugor men det var väldigt svårt att staka då man ofta tryckte igenom stavarna.
Men att diagonala gick utmärkt.

Det kändes också bättre i kroppen då jag kände att jag kunde trycka på lite och även hålla tempot utan att bli helt slut i kroppen, vilket kändes väldigt skönt.

På lördagen blev det en lite tur ute på Gärdsjön. Där var spåret lite skiftande då det har varit lite vatten på isen på några ställen. Men absolut klart åkbart. Norra delen av sjön har de dock inte kunnat köra upp ännu då det varit lite för blött.
Det som var lite skoj var att på vissa ställen har de kört med bra en sladd bakom skotern och där det var lite mindre snö så testade jag med att köra skate och det gick riktigt bra. Har i och för sig ingen skateutrustning men det går att fuska lite med den tekniken ändå. Det känns däremot att det är lite andra muskler som får arbeta när man kör skate.

Förutom att jag själv åkt skidor så har jag ju absolut inte missat OS-sändningarna och fick ju då njuta av Kallas härliga guld. Men nästan ännu roligare var ju Ebbas underbara insats. Lovar gott för framtiden.

Idag söndag är en helt och hållet vilodag och i morgon väntar återigen teknikträning med Toni Kinnunen.

Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *