Aldrig säga aldrig

Synden straffar sig själv brukar man också kunna säga och det är väl det som hänt mig nu. Skrev ju om att jag hållit mig så frisk på sista tiden då jag hållit igång med träning. Förra helgen åkte jag på en lättare förkylning, misstänkte ju dock att något varit på gång en längre tid men inte riktigt brutit ut. Kände även efter förra helgen att den lilla förkylning som jag då åkte på inte heller var den direkt kulmen.
I lördags var jag ut och körde 11 km på skidor tillsammans med Nina. Måste säga att det var skönt att ta den turen. Gick ju betydligt långsammare än när jag själv är ute men då hon haft problem med ryggen så gick det lite extra långsamt.
Men för min del så han jag träna på en hel del teknik så det var klart positivt.

Lördag kväll däremot mådde jag inte bra. Misstänker influensan, kan inte säga att jag var förkyld eller ont i halsen eller liknande utan det var helt enkelt bara feber och ont i kroppen.
Så hela söndagen blev det sängläge och i stort sett hela måndagen också. Mår något bättre idag men det känns i kroppen att orken är helt borta för tillfället.
Så det är bara att börja om igen med träningen, förhoppningsvis så har jag nu fått ur mig det som varit i kroppen så att det kommer gå lite lättare framöver.
Kommer dock inte träna något förrän tidigast onsdag.

Veckan som varit har relativt bra vad gäller träning ändå, även om det inte blev mer än två tillfällen på skidor och sammanlagt 21 km. Men jag har i stället kört simning vid tre tillfällen och fick där ihop 3 km.
Men nu siktar jag på att bli helt frisk och så får vi se om det möjligen blir start i Evertsbergsrännet den 4 feb.
Jag hade velat haft en tävling till innan Engelbrektsloppet den 11 feb men vi får se. Jag har inte bestämt mig ännu. Vill hur som helst köra Engelbrektsloppet. Det loppet är ett av loppen som jag haft inplanerat som ordinarie lopp hela tiden. Skönt att få ett längre lopp innan öppet spår.

Men som sagt, just nu är hälsan viktigast så jag hoppas att det nu ska bli bra och kroppen ska svara ordentligt på träningen. Gör den inte det så får jag köra lite mysturer bara för att få vara ute och må bra. Känner inte för att pressa kroppen med någon intervallträning förrän det känns helt ok.

Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *