Träning trotts allt

Det blev trotts allt en tur även i helgen. Den lilla förkylningen som bröt ut var som bortblåst på söndagen så då var det lätt att ta beslutet om att ta en tur.
Har länge väntat på att spåret vid motorbanan, (Kopparrännet) skulle bli iordningställt och eftersom det blev klart under veckan så var suget stort.
Gillar detta spåret då det är ganska så flackt och av den anledning liknar Vasaloppet en del. Mycket stakning med andra ord.
Ville också kolla lite hur kroppen kändes efter förkylningen, naturligtvis hade jag med i räkningen att den inte skulle svara för fullt så snabbt efter men ändå.
Men helt klart så hade det gett resultat för jag tryckte på ganska så rejält och blev ändå inte alls trött. Kunde ha pressat en hel del till.
Dessvärre så drog jag på mig en sträckning i ryggen/höften. Efter ca 13-14 km så kom. jag till en liten uppförsbacke och skulle göra ett frånskjut och då kände jag hur det nöp till i ryggen.

Det var dock inte värre än att jag kunde fortsätta utan problem men det blev tyvärr värre och värre och i morse var det väldigt stelt. Hade stora problem med att sitta. Var betydligt skönare att stå upp. Med andra ord så kändes det bättre så länge jag rörde på mig.
Detta resulterade i att jag åkte och tog en simtur idag efter jobbet och det gjorde verkligen susen som det känns. Känns betydligt bättre för tillfället så jag hoppas att det också är ihållande.

Relive ’Längdskidor motorbanan’

Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *