Äntligen

Vet i och för sig inte om det är bra eller ej men det har känts länge nu att jag haft något skit i kroppen.
Nu känns det dock som att det har brutit ut. Det är inte mycket till förkylning jag fått nu heller men ändå så pass att jag känner att nu ska jag inte träna.
Har känt vid flera tillfällen nu under flera veckor (kanske till och med månader) om det varit lämpligt att träna eller ej. Men det har varit så lite så jag har valt att träna i alla fall. Men som sagt nu bröt det ut så pass att nu ska jag inte träna. Även om det känns oerhört tungt.
Denna helgen var ju lite speciell då jag är helt ensam hemma. Nina har nämligen åkt till Sälen med ett gäng tjejer från jobbet för att åka längdskidor och ha det trevligt.

Av den anledningen så hade jag tänkt att nu kan jag åka iväg och träna precis som jag själv vill helt utan att behöva tänka på någon annan.
För även om Nina sagt att jag får åka när jag vill så klarar inte mitt huvud av det.

Men i stället för detta så får det bli viloläge och förhoppningsvis få ut bacillerna ur kroppen så kanske det även blir lite mer ork i kroppen. För senaste veckorna har det som sagt känts tungt när jag varit ute.

Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *