Kroppsarbete

Det har inte blivit någon traditionell konditionsträning de senaste dagarna men kroppen har ändå fått gjort sitt.
Ca 10 timmars skogsarbete ger också en hel del träning.
Har dessa dagar hjälpt min bror med att tagit ner en hel del träd på Born som vi senare ska köra hem med hjälp av hästarna. Så det finns lite träning kvar att göra.
Alla träden stod också i en slänt så det blev lite springande upp och ner.
Det var även om det var ett stråk mellan en skogsväg och åker som vi rensat inte det enklaste då träden stod oerhört tätt och vi fick hela tiden hålla koll på vilket träd som skulle ner först för att de inte skulle fastna i varandra och det fanns även massa smått som fick lov att röjas bort innan man kom åt det stora.
Men som tur är så älskar jag att jobba med motorsågen så jag har bara njutit dessa dagar. Märks dock att det är lite ovana rörelser så är rätt trött i ryggen just nu.

I morgon blir det dock lite traditionell konditionsträning igen, då i form av skidåkning. Gäller att få igång ryggen igen.
Tänkte göra premiär i Sörskog och köra en lugn runda på 17 km spåret där. Har aldrig kört deras längsta spår då det inte varit i speciellt bra skick de två säsonger som jag åkt skidor. Har som längst kört 12 km där.
Sedan får vi se hur ryggen känns, vad jag vet är den sträckan ganska kuperad och vad jag behöver just nu är lite lugn körning med en hel del stakning för att mjukna upp lite igen. Fast känner jag mig rätt så lär det inte bli någon annorlunda körning utan det lär väl bli ett tempo runt 13 km/h 🙂

Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *