Tufft att vara sportintresserad

Att vara sportintresserad är inte alltid lätt. Framför allt inte när man ska kombinera det med egen träning. I helgen blev det vinterstudion på tv istället för egen träning.
Ja, ok då, en hel del snö försvann så lite tveksam om hur spåren såg var jag men det är en dålig ursäkt.
Idag var jag dock helt inställd på att jag var tvungen att träna då jag inte tränat sedan i onsdags.

När Nina meddelade att hon skulle bli lite sen hem så högg jag direkt. Är ju en sådan person som inte vill att träningen ska gå ut över vår tid tillsammans hemma: Därför försöker jag alltid träna när jag är ensam hemma.
Idag var också min matdag men då hon blev sen så gjorde det inget att även maten blev lite sen. Passade med andra ord perfekt.
Så jag rusade upp på övervåningen och bytte om, sedan ner i källaren och vallade skidorna. När allt var klart så kollade jag bara en sista gång när kvartsfinalen i handbollen skulle spelas. Jag var nämligen helt säker på att den började 20.30.
Tyvärr var detta helt fel. Klockan var nu strax efter fem och det visade sig att matchen började 17.30.
Så i stället för ett träningspass på skidor idag så blev det ett pass i soffan framför tv’n för att se svenskorna vinna över danskorna.
Men men, jag var i alla fall omklädd, så jag såg i allafall väldigt sportig ut när jag tittade på matchen.

Jaja, imorgon blir det i allafall lite simning det är spikat och klart. Och till helgen tänker jag göra allt för att komma ut på lite distansåkning. Måste få lite mil i benen innan första tävlingen. Det är nu mindre än en månad kvar.
Visst har jag semester i mellandagarna men känner att jag bör få något distanspass i kroppen innan dess. Det kommer dock bli en hel del skidåkning dessa dagar om nu bara snön är kvar vill säga. Man vet ju aldrig vad som händer.

Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *