Sämst träningsveckan

Denna veckan måste vara min sämsta träningsveckan på länge. En mil på skidor är den enda träning som jag har lyckats fått till. Ja, förutom mitt och Ninas program med plankan som vi kör varje dag då, 6 dagar har vi kört nu och minimum är för tillfället 45 sec.

Men annars har det varit fruktansvärt slött. Kan inte ens säga att det har blivit särskilt mycket vardagsmotion. Så idag känner jag mig tvingad till att ut på något. Har sagt mig själv att jag ska åka ner och titta hur spåret ser ut på IK Jarl så jag hoppas verkligen att det går att åka. Först ska jag däremot se vinterstudion och se hur det går för våra åkare.

Anledningen till att det blivit så dåligt med träning är nog för att det har blivit lite så där mellanväder. För halt på vägarna för att åka rullskidor och för lite snö för att åka skidor. Cykeln har jag monterad i trainern men inte heller någon träning där. Jag vill ju helst vara ute.
Fast och andra sidan så kanske man mår bra av att ta det lite lugnt också. Även om det inte riktigt känns så.

Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *