Underbar hemmapremiär

Då var hemmapremiären på IK Jarl gjord. Premiären åktes i ett rejält snöväder och det kändes otroligt härligt. När man längtat så efter snö så känns det ju bara ännu bättre att få åka mitt i snövädret.

Somliga tycker väl att man är lite knäpp som åker en mil på en 350 metersslinga. Men jag ser det som så att är det träning så är det. För mig är det inte så noga vart jag åker. Det viktiga är helt enkelt att jag får åka. Sen att jag hellre kör en längre sträcka än åka runt runt är självklart men åker för att må bra i kroppen och få kondition och då spelar det mindre roll vart jag åker.

Samtidigt fick jag lite tid över igår att testa skidorna. Även om jag inte vallade om så provade jag i alla fall att flytta fram bindningarna och märkte en betydande skillnad då vallan inte riktigt tog i normalläge men när jag flyttade fram till max så hade jag betydligt bättre fäste.
Detta kändes verkligen kanon.

Och jag behöver väl inte tala om egentligen att jag höll ett medeltempo på 13 km/h 🙂 När jag slutade så kan jag säga att jag inte var direkt trött utan det var bara så att jag planerat att jag skulle köra en mil.
Med facit på hand så kanske jag kan tycka att det hade varit bättre om jag hade kört lite mer intervallträning och tagit ut mig lite mer. Men jag är nöjd över att jag fick åka och allt kändes så bra efter turen så jag har inget att klaga på.

Tyvärr var ju detta igår och vädret var perfekt. Idag har jag ju absolut inte varit lika nöjd då nästan all snö regnat bort 🙁

Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *