Inflammerad handled :(

Tyvärr är det nog bara att konstatera att det får bli lite vila för handleden. Misstänker skarpt en slags inflammation i den.
Det är absolut ingen större fara men i vissa lägen känns det att det inte alls är bra.
Så denna veckan får jag hålla mig ifrån träning med handleden. Med andra ord inga rullskidor, ingen stakmaskin inget besök där det finns snö att träna på. Tråkigt men målet är ju ändå att jag ska vara hel till veckan som väntar.

Bilden är från webbkameran på taket i Fjällvattnet och man blir ju helt sjuk av denna vyn. De har snöat en del i natt och enligt prognoserna så ska det komma ytterligare lite till innan helgen. Och vad jag hört så har de ännu mer snö uppe i Bruksvallarna så nog kommer det bli skidåkning allt.
Och eftersom isarna ligger så kommer det nog även bli någon tur ute på sjön.

Största problemet med att hålla sig i skinnet vad gäller träning är att det gör så ”lite” ont i handleden och bara ibland. Hade varit lättare att hålla sig borta om det varit värre.
Men eftersom det inte blev bättre efter lördagens skidtur så tror jag inte denna gången på att träna bort det. Och med det som väntar till helgen och nästa vecka så vill man ju inte riskera något i onödan.

Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *