Snöpremiär

Idag blev det äntligen premiär på snö. Det blev en resa till Orsa/Grönklitt. Tyvärr kände jag när jag åkte dit att något inte var som det skulle med vänster handled. Nu var det absolut inte något som fick mig att fundera på om jag skulle åka eller ej.
Snarare blev nog tanken att det blir nog bra med lite träning.
Det blev också bättre efteråt fast det tog emot lite under själva åkning.

Till att börja med hade jag tänkt åka mycket längre än jag gjorde men det var också en hel del folk och det var väldigt olika åkstilar så det var svårt att få något flyt i åkningen. Så det fanns lite olika orsaker till att jag inte kände för att åka mer än ett mil idag.

Men oavsett så var det kul att äntligen få stå på snö med skidorna.

Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *