MTB-tävling

Trotts att hösten är här och vintern på väg så blev jag idag anmäld till en MTB-tävling. Och det är mycket möjligt att det blir säsongs sista tävling också nästa säsong. För den går faktiskt inte av stapeln förrän den 26 augusti 2018.
Tävligen heter Gubbröra MTB och körs i Ludvika på en bana som mäter 41 km.

Min sambo Nina körde en del av banan i år då hon körde 21 km av de 41 kilometrarna. Fast då hette tävlingen Satmaran.
Hon kommer köra Satmaran även i år fast hennes tävling körs på lördagen. Fast nästa år kör hon hela sträckan.

Denna tävlingen har tidigare år enbart varit öppen för damer fast nästa år är det allts premiär även för herrarna. Fast vi får då köra dagen efter damerna. Fast banan är exakt lika.

Anledningen till att vi redan är anmälda till just denna tävlingen är att jag fick en gratisinbjudan från dem idag. Anledningen till det var att jag fotade tävlingen i år och skänkte bilderna till dem. Tydligen var de uppskattade då de ville ge mig något tillbaka. Alltid lika kul när man blir lite belönad och uppskattad.
Nu var det ju så att jag hade i stort sett redan bestämt mig att jag ville köra denna tävlingen i alla fall, även om jag inte fått denna gratisinbjudan (kanske fel egentligen att kalla det gratiserbjudande men ändå).
Tyckte det var en fin och lättsam tävling då cyklisterna kom in för varvning ett antal gånger. Dock var det ingen rundbana utan när de kom tillbaka till stadion så fortsatte de efter det ut på en annan sträckning på banan.
Detta gjorde ju att man som publik fick se dem ett antal gånger så det hände i stort sett alltid något.

 

Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *