Positiv runda

Idag provade jag på nytt att ge mig ut på en liten joggingtur. Jag började med att gå de första kilometrarna. Sedan hittade jag en mjuk skogsväg som jag sprang ca 500 m på. Jag avslutade springandet även om det inte gjorde ont men jag ville inte chansa på något vis. Istället så gick jag en bit där vägen var lite hård och så började jag igen springa när jag kom till ett mjukare parti. Denna gången höll jag igång i strax över en kilometer, innan jag återigen avslutade. Inte heller denna gången kände jag något.
Jag provade även att springa några hundra meter på asfalten och även det kändes som det gick bra. Nu ville jag dock inte utmana ödet med att springa någon längre sträcka på asfalten då jag vet att det kostar på en hel del.
Men jag var ändå väldigt nöjd med att ha sprungit runt 2 km helt utan värk.

Nu har jag 3 km kvar av mitt delmål i ICA-klassikern, momentet Lidingöloppet och den kvarvarande sträckan tänkte jag försöka springa hela vägen. Vi får se hur det går. Det är i alla fall målet och det gäller ju att sikta på nånting.

Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *