ICA-klassikern

Idag har jag då startat min ICA-klassiker. Första delmomentet är att klara Lidingöloppets 30 km på 6 veckor. Mitt mål är att när detta delmål är klart så ska jag ha tränat upp mina benhinnor så jag verkligen kan vara ute och jogga lite. Har tyvärr nu stora bekymmer när jag ska försöka springa.
Men skam den som ger sig, i och med ICA-klassikern så får jag nu en morot till att verkligen träna löpning.
För även om det är i första hand längdåkning som jag brinner för så är det bra träning att kunna ut och jogga lite ibland. Tyvärr är det ju så att när man åker rullskidor så blir det i stort sett samma sträcka jag kör varje gång. Variationen skulle bli så mycket bättre om jag även kunde springa lite mera. Men som sagt det är inte kul när det gör ont. Då kör man hellre något annat.
Hade även tänkt en liten träning i eftermiddag uppe i slalombacken med stavgång. Vi får se hur det blir med det. Hur som helst så är 5 km avklarade så nu är man igång.

Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *