Igår vart det en tur på rullskidor igen Denna gången hade jag redan innan start gett mig sjutton på att jag skulle upp i puls och köra några intervaller.
Tanken var att hellre lite högintensivt än långt. Nu blev det ändå ett mil och farten satt där också. Satte personbästa på milen då jag åkte på strax över 42 min. Något som jag är väldigt nöjd med då jag kör med relativt tröga hjul. Tror inte det rullar full så trögt som treor men i alla fall närmare treor än tvåor har vi konstaterat.
Så för att jämföra så vill jag mena att det går något trögare än vad det gör på snö. I alla fall om det är bra före.

Just nu längtar jag något oerhört till vecka 46 då vi åker upp till Tännäs och Fjällvattnet. För nu är allt klart med fjällstugan. Nu är alla papper skrivna, pengarna betalade och semestern klar för både mig och Nina. Det ska bli så härligt.
Jag har inga förhoppningar om att det sak finnas spår runt stugbyn men Bruksvallarna har ju snögaranti redan från den 14 oktober så det lär finnas snö där även i mitten av november.
Och redan dagen efter vi kommer upp så åker vi till Bruksvallarna för att se det tv-sända Bruksvallsoppet. Förhoppningsvis kommer det dit en hel del av svenska eliten. Det som är klart redan är i alla fall att Northug kommer så nog borde väl någon av svenskarna utmana.

Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *