Golfvecka

Att jag inte skrivit här på ett tag betyder inte att jag direkt varit inaktiv. Har bara inte blivit av att skriva något.
Förra tisdagen blev det en tremilstur på cykel med LD. Tre mil är inte långt men detta blev ett litet högintensivt pass då vi pressade på en hel del. Snittade 30 km/h med MTB på grusväg och då körde vi bra lugnt vissa sträckor så man kan väl säga att det var lite intervallträning.
I lördags blev det återigen en tur på rullskidor, denna gången blev det dock bara en mil.

Vad har jag då gjort resten av veckan. Jo, just nu pågår golfveckan på Rättviks GK så jag spelar golf varje dag med start i söndags. Tanken var att jag skulle spela varje dag och hade också anmält mig till tävling varje dag. Men när jag tänkt efter lite så valde jag att avanmäla mig på onsdagens tävling. Insåg att jag spelat så lite golf i år så en hel vecka med spel varje dag skulle knäcka ryggen totalt.
Så onsdagen fick bli en vilodag.

Hur har det då gått hittills med tävlandet? Förra året spelade jag in en massa priser då det gick riktigt bra. I år har det dock inte varit någon succé ännu. Vi får se hur resten av veckan går.

Igår när jag hade paus från golfandet så tog jag dock en liten joggingtur. När jag joggar är jag fortfarande en ren nybörjare och springer enbart för att se om det överhuvudtaget går. Därför blir det enbart korta turer och igår blev det ca 3 km. Vilket jag är helt nöjd med. Stora målet är att det inte ska göra ont i benhinnorna och det gjorde det inte under denna turen heller. Så därför är jag nöjd.

Måste dock säga att längtan till längdskidåkningen börjar verkligen kännas. Därför fick jag lov att stilla abstinensen med att köpa ett par böcker att läsa 🙂
En bok om konditionsträning och en om längdskidåkningens teknik.

Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *