Satmaran

Idag var en lite annorlunda träningsdag. Det var nämligen inte jag som stod i fokus. Idag var jag enbart supporter och serviceman. Fast så mycket serviceman var jag inte heller, förutom chaufför då.

Det var nämligen Nina som idag cyklade Satmaran i Ludvika. En tävling för enbart tjejer. Tävlingen kördes i två olika gruppen. En som körde 24 km och en som körde 41 km.
Nina körde den kortare varianten på 24 km. I den klassen körde ytterligare ett trettiotal damer och Nina lyckades bland dem knipa en tionde plats.
Hon körde sträckan på 1.17 timmar vilket jag tycker var riktigt bra.

Själv roade jag mig med att fota idag och första fotot här är segraren i långa loppet.

Måste säga att det var kul att åter vara ute på ett idrottsevenemang med kameran. Det känns som om det var väldigt länge sedan nu som det hände.
Men samtidigt måste jag säga att jag oerhört gärna hade vart med och kört loppet. Jag har ju sagt att jag kört mitt sista lopp för säsongen men medan jag väntade så kom en kille och gav mig lite reklam om ett MTB-lopp i Kopparberg den 17 sep och jag måste säga att lite intresserad blev jag allt 🙂
Men jag tror ändå inte att det blir något av det. Det är trotts allt lite långt bort och just nu vill jag helst fokusera på skidor.

Jag har en liten dröm och det är att ta medalj i Vasaloppet. Alltså segrartiden + 50%. Men det känns som att det är lite för tufft. Det innebär om jag räknat rätt att jag skulle behöva köra loppet på strax över 6 timmar och det är trotts allt ganska snabbt.
Att jag inte har några problem i bra före att köra 3 mil under 2 timmar är en sak men att hålla den farten i 9 mil är något helt annat. Sedan vet jag inte heller om man kan ta medaljen om man kör öppet spår som jag tänkt göra.

Hur som helst så tänker jag nu börja köra lite lågintensiv träning, vilket innebär att jag i stället föra att köra fort korta sträcker i stället satsar på att vara ute längre tid och köra längre sträckor.

Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *