Nu kör vi igen

Nu har jag haft lite vila, dels för att det blev en liten häftig cykelvecka med Leksandsrundan och cykelvasan då ryggen inte riktigt ville vara med. Sen är det nu övergång till skidsäsong så nu är det skidor som gäller. Har kört någon vända på rullskidor men då ryggen inte kändes rätt så vilade jag lite.
I tisdags var jag dock och fick lite massage så igår var jag åter ut och testade skidorna. Skulle bli en väldigt lugn tur bara för att hålla ryggen igång men ärligt så tror jag aldrig jag åkt så fort på den sträckan jag åkte.
Men det var inte så att jag tog ut mig på någotvis utan det bara flöt på och allt kändes mer eller mindre perfekt.
Tekniken satt väldigt bra så det kändes oerhört skönt. Än så länge har jag bara kört kortare vändor men vi får se om det blir någon längre tur i helgen.

På lördag blir det förmodligen ingen träning för då ska jag vara supporter och hjälpreda till Nina som ska till Ludvika och köra Satmaran. En cykeltävling för bara tjejer. Och då följer jag och Myran med som supporters. Känner också lite sug igen att fota lite. Något som det blivit väldigt lite av på sista tiden.

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , ,

Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *