Cykelvasan45

Har ju en förmåga att inte vara nöjd över mina prestationer men idag kan jag bara säga att jag är oerhört nöjd.

När jag såg vilket startled jag hamnat i. Startled 2, så började jag tvivla på hur det skulle gå. Men jag hade ändå en viss förhoppning efter tisdagens landsvägslopp.
Tänkte att jag skulle kunna hålla en tid i alla fall i närheten av 2 timmar som var den tänkta tiden för startled 2.

Vid start tänkte jag att det skulle vara kul att i alla fall vara bland de 500 första. Detta beräknade jag på att det var 250 startande i varje grupp. Så jag tänkte att höll jag det så hade jag i alla fall hamnat i rätt stargrupp.

Efter att ha kört de första två milen så såg jag att jag låg på strax under timmen och då började jag tro på att jag faktiskt skulle kunna klara det på under två timmar. För även om det var 2.5 mil kvar så visste jag ju att det var långt ifrån så mycket uppför på slutet som det var i början.

Och mycket riktigt så klarade jag det. Jag gick in på tiden 1,56,18. En tid som jag var oerhört nöjd över.
När jag sedan kom hem så kollade jag vilken placering jag hamnat på och då blev jag bara ännu mer nöjd. Av 2550 startande hade jag lyckats kört in på placering 191 och i klassen H50 tog jag en 23:e plats.

Nu är det bara att ladda för söndagens landsvägstävling, Leksandsrundan halfta på 7 mil. Målet där att klara det under 3 timmar.

Lägger även med en liten film här från dagens lopp.

Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *