Brossen triathlon

Trotts att jag i stort sett gett upp min medverkan i denna tävling på grund av att mina benhinnor inte vill vara med när jag springer. Men efter att ha provsprungit lite så kändes det helt ok så jag testade.
Mitt mål satte jag till att klara av det på under timmen och tänka sig. Det klarade jag även av.
Jag räknade med att 20 min på varje sträcka skulle jag kunna fixa. Stora frågan var ju löpningen då jag enbart sprungit sammanlagt 2,4 km i år. Lite skillnad mot cyklingen där jag har över 130 mil i år 🙂
Jag höll inte riktigt 20 minuter heller på löpningen utan det blev strax över 21 min.
Andra sträckan var ju ändå den jag var helsäker på att jag skulle köra under 20 min och det lyckades jag även med då jag tog den på ca 15 min.
Simningen var också ett osäkert kort då jag har 0 meter simträning på öppet vatten så det kunde gå hur som helst. Nu klarade jag det ändå på ca 15 min så den sammanlagda tiden blev under 55 min.
Så jag kan inte annat än vara riktigt nöjd.
Det enda som jag är lite missnöjd över är min planering. Tror jag drack på tok för lite innan start. Hade vattenflaskan på cykeln så jag drack inget förrän efter löpningen och det kändes att jag inte hade riktigt orken på cykeln.
Men men det var första gången och jag klarade mitt mål.
Och för det andra så var det oerhört kul att köra just denna tävling då det riktigt kändes att man var på hemmaplan. Älskar ju denna sjön över alla andra sjöar och mycket kända ansikten var det också där, så det var absolut inte sista gången jag genomför denna tävlingen.

Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *