Löprunda

Eftersom jag gärna vill ställa upp i Brossen triathlon så tog jag idag och provade med en löprunda. Tidigare har jag kommit ca 4-500 meter max innan benhinnorna börjat värka. Idag sprang jag 2.2 km och hade inga känningar av benhinnorna.
Måste säga att det kändes underbart. Jag joggade i väldigt lugnt tempo men det har jag även gjort tidigare så ingen skillnad där.
Så som det ser ut nu så finns inga hinder till att ställa upp i Brossen triathlon.
Sträckan att springa där är ju 2,5 km med en rejäl stigning så visst är det lite tuffare bana än jag sprang idag men och andra sidan så hade jag inga problem konditionsmässigt, utan hade kunnat springa längre om känt för det. Men jag nöjde mig med en kort sträcka idag istället för att springa tills det började göra ont.
Bättre att ta det försiktigt i början.

Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *