Rullskidor

Cykel i all ära men nog känns det som att det är skidåkning som är min grej. Efter en tur på rullskidorna så känns det absolut som att jag har tränat mer av kroppen än efter en cykeltur. Cykeln har ju fått vila några dagarna nu och kommer även få göra det några dagar till.
En av anledningarna till att jag återigen plockat fram rullskidorna är att jag kände att jag hade behov av att träna överkroppen lite mera och då framför allt rygg och bål.
En annan grej med rullskidorna är att jag behöver inte åka så långt och inte heller vara borta så länge för att känna att det gjort nytta.
På en halvtimme idag åkte jag nästan 7 km och känner mig lika välmående som att jag varit ute på cykeln någon timme och 3-4 mil. Och då är det ju ändå i stort sett bara benen som fått gjort sitt. Om man nu inte varit ute på en rejäl skogsvända.
Märkte ju också under Mörksuggejakten att det var armar och rygg som tog stryk så det var väl då jag tog beslutet att nu måste jag träna lite annorlunda.
Nu är det ju så att det väntas lite cykeltävlingar framöver så nog blir det cyklande av ändå. Det har verkligen sin tjusning att vara ute med den också.
Tyvärr har jag insett att det inte blir någon Brossen marathon i år ”heller”. Har i och för sig inte provat om det går att springa något i år men är ganska säker på att det inte blivit bättre med benhinnorna då jag inte ens provat springa. Känns också som att det får räcka lite med tävlande för jag har även annat att göra.
Hade däremot tanken på att medverka på tävlingen med kameran i stället.
En annan tävling som det heller inte verkar bli något med är Lofsen runt på cykel. Som det ser ut så kommer den inte hinnas med tyvärr. Det var verkligen en tävling som jag sett fram emot men det går tyvärr inte att hinna med allt.

Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *