Härligt helg

Måste säga att helgen har varit ljuvlig på flera sätt. Fint väder bland annat. Och fint väder innebär ju också att man mår bra. Ännu bättre mår man när man är lite aktiv och det är ju extra lätt i fint väder.
Denna helgen hade jag som mål att bli klar med veden samtidigt som jag skulle träna lite.
Min yngste son kom också hem från Stockholm där han börjat jobba. Han ville hem och spela golf så jag lovade att följa med.
Så lördagen startade med att jag kapade upp sista veden och sedan åkte vi och spelade golf i Furudal denna gången. Furudal har en oerhört naturskön bana så även om spelet inte fungerade något vidare så njöt jag ändå.
Hemma från golfen så fortsatte jag med att klyva ved och vid halv nio tiden var jag klar. Detta firade jag med en tur på racern.
Körde inte mer än 13 km men det var skönt att få ta en liten kvällstur.
idag blev det i stället en tur på rullskidorna. Ryggen blir ju gärna lite stel när man håller på med ved och jag vet att lite stakning på skidor brukar göra susen och det känns som det gjort verkan även denna gången.
Nu kommer det bli två lätta turer på cykeln måndag och onsdag och sedan är det tävling på fredag som gäller.
Dessvärre vet jag inte om jag måste tvinga mig till en kiropraktor för att få höften tillbruten. Det är något som gör att vänster ben inte riktigt vill vara med.

Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *