Ingen återvändo

Idag blev det till att ta cykeln till jobbet. Hade ett typiskt I-landsproblem på morgonkvisten. Visste nämligen inte om jag skulle ta racern eller mtb’n.
Efter lite funderande blev det ändå mtb’n som fick luftas. Valet föll på att jag ville testa mig lite. Var nämligen helt inställd på att jag skulle ta klättringen upp till Vidablick efter dagens arbete. Funderar ju fortfarande hur jag ska göra om jag ska köra Mörksuggan eller ej. Mycket har berott på just starten om jag skulle klara klättringen upp till just Vidablick.
En annan anledning var att en gammal bekant till mig nu tagit över driften där uppe, så jag tänkte förena nytta med nöje och ta en fika där uppe.
Nu var jag dock en dag för tidig för de öppnade först i morgon på nationaldagen. Kan säga att de hade en hel del kvar att göra så hon själv började undra om hon överhuvudtaget skulle hinna. Men jag är säker på att allt kommer stå klart i morgon när det är dags för säsongspremiär. Hur som helst så känns det bra att stället åter kommer i drift. Vidablick är ett underbart ställe så det skulle vara väldigt synd om det stod och förföll.

Tillbaka till cyklandet så vet jag ju nu att jag klarar av att ta mig upp hela vägen. Det kändes i benen det kan jag lova men tycker ändå att jag gjorde det rätt bra att klara det på en kvart. Det är i alla fall 2,5 km och en stigning på 175 m. De som kör snabbast kör denna stigning på strax över 6 min men det gör inte mig något för jag tänker inte vara med och vinna Mörksuggan utan bara ta mig igenom.

Nu är jag ändå lite tveksam till att köra hela så än så länge lutar det åt att köra 44 km istället för hela som är 74 km. Köra den kortare sträckan så blir inte heller stigningen upp till Vidablick med. Men tävlingen går inte av stapeln förrän om ca en månad så än kan jag hinna ändra mig.

Se min runda på Relive

Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *