Träningsfritt

Idag var sista dagen på crawlkursen och det kändes att kroppen inte riktigt vill vara med. Ingen större fara men det känns ändå att det är lite segt.  Så lite vila skulle inte sitta fel.
Dagens simträning gick väl så där. Något gör att jag inte får upp mina fötter utan de går väldigt djupt.
Idag filmade vi till och med och till och med tränaren var lite fundersam varför de gjorde det. I normala fall så brukar det alltid bero på att man inte tittar ner mot botten utan är nyfiken och vill titta framåt.
Men när vi kollade filmen så visade det sig att jag höll mitt huvud helt ok. Men ändå sjönk fötterna?
Tipset var att prova med våtdräkt då den ger lite flythjälp. Men vi får väl se, som det känns nu så blir det ingen triathlon premiär för min del. Hade funderingar på Morakniven triathlon men med rådande teknik så fixar jag inte den sträckan. Behöver mycket träning innan det blir dags.
Brossen triathlon har jag dock inte gett upp ännu. Det är ju ändå inte mer än 400 m simning så det ska jag kunna fixa i alla fall.

Nu återstår bara att se om jag kan hålla mitt löfte om träningsfritt i minst två dagar. Tyvärr har det väl egentligen reda spruckit även om det kanske inte räknas som träning men någon vila är det ju inte direkt heller.
Vi har nämligen fortfarande en del massaved som ska köra ut ur skogen i Hisvåla. Att lyfta och slita med detta får väl räknas som lite muskelträning men det är som det är. Jobb är jobb och tyvärr är det så att det måste göras. I morgon lovar jag i alla fall att då ska det vilas. Sedan får vi väl se om det räcker för kroppen att återhämta sig.

Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *