Racer igen

Idag blev det en lite längre tur på racern. Kändes riktigt bra och en sak är då helt klart. Det är betydligt lättare att cykla racer än mtb. Nu var det i och för sig inte lika tvära backar men nog får man ta i lite upp mot Söderås allt.
Kände att jag behövde en lite längre men ändå lugnt tur. Skulle det ha vart helt rätt så skulle jag väl ha tagit en liknande tur i måndags för att trampa ur lite skit ur benen men det kändes bra att göra det även idag.

Imorgon blir det simträning och fredag blir det en liten golfrunda med sönerna. Och på lördag är det då dags för Rättviksjakten. Väderprognoserna har ändrat sig lite hit och dit angående lördagen dock. I början på veckan lovade de strålande sol. I morse lovade de en massa regn och nu på eftermiddagen så säger de att det ska bli mulet men inget regn? Ja, vad ska man tro? Lika bra att inte bry sig och så får det bli det väder det blir. Det är klart enklast så.


Läs även andra bloggares åsikter om , , , ,

Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *