Medaljens baksida

Efter söndagens lopp så var jag ganska stolt över att jag ändå var så fräsch i kroppen som jag var. Lite stel i axlar och nacke var de som jag kände men det var inte så farligt tyckte jag.

Ibland kan man dock lyckas planera in saker perfekt. Denna gången hade jag gjort precis det. Jag hade nämligen bokat in en tid hos massören och väl hos henne så påpekade jag stolt att jag inte haft något problem med ryggen sedan före påsk. Det var också då jag var hos henne sist.
Men jag sa också att jag efter gårdagen var lite stel i nacke och axlar.

Hennes tolkning på lite blev dock en helt annan än min kan jag säga. Hon började dock med ryggen som hon också påpekade var i mycket bra form just nu. Men när hon kom till axlar och nacke då var det inte lika skönt längre. Merparten av tiden lade hon just på detta parti och på kvällen kändes det som att huvudet skulle lossna 🙂

Egentligen skulle jag även ha haft simträning igår men jag blev avrådd av massören till detta. Jag hade i och för sig redan innan jag gått dit ställt in mig på att inte träna efter men rådfrågade henne i alla fall och svaret blev ju vad jag väntat mig. Och med tanke på att skadan var betydligt värre än jag själv trott så var det ju en självklarhet i alla fall efteråt att det var helt rätt beslut.
Men massagen gjorde absolut verkan för idag känner jag mig mycket bra i axlarna. Men jag tänker låta träningen vara även i dag och tänker invänta lite varmare väder nu. Kan vara skönt att få en liten viloperiod.
På lördag tävlar jag och Nina i Rättviksjakten men det blir en mystävling då jag vet att Nina inte hänger på i mitt tempo och då är det jag som får anpassa mig till hennes tempo.
Läs även andra bloggares åsikter om , , , , ,

Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *