Simträning

Igår var det vilodag från all träning men idag blev det simträning. Började en kurs för nybörjare i crawl. Jag gick även samma kurs i höstas men sedan har det aldrig blivit av att jag har vart och simmat något så därför hoppade jag på nu igen. Och ärligt talat så känner man sig fortfarande som en nybörjare.
Visst sitter lite men det finns mycket att jobba på fortfarande.
Har ju funderingar på en kort triathlon i sommar. Nämligen Brossen triathlon. Största anledningen till att jag vill vara med på den är att jag älskar den sjön då jag tillbringat oerhört mycket tid vid den sjön som ung då vi hade en sommarstuga där. Nu har min bror tagit över den men jag älskar fortfarande atmosfären i och omkring sjön.

Dessvärre vet jag att jag har problem med att springa då jag får väldigt ont i mina benhinnor men och andra sidan så är springningen inte längre än 2,7 km i denna tävlingen. Dock är det i stort sett bara uppför men det ska nog gå.
Efter löpningen är det cykel i 8 km som gäller och så avslutas hela tävlingen med 400 meter simning. Med andra ord en mycket lagom liten triathlon.

Min utmaning med armhävningar går också bra och nu har även den lilla muskelvärken som kom efter dag 1 och 2 släppt. Känns bra när man känner att man gjort något. Det är fortfarande tung att göra de där 22 armhävningarna trotts att jag står på knä. Nu blev det i och för sig dubbelt så många i morse då jag upptäckte att jag i stället för att filma den första gången enbart tagit ett kort när jag startade och ett när jag avslutade. Jävla amatör skulle man väl kunna säga. Men det blev ju lite extra träning i stället så man får väl se det positiva i det hela 🙂

 
Läs även andra bloggares åsikter om , , , ,

Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *